GULSAFSAR TURKUMI NAVLARI HAQIDA MA`LUMOTLAR (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada gulsafsar turkumi vakillarining botanik va morfologik belgilari va bu o‘simlik turkumining vakillarini yorug‘lik, issiqlik, namlik kabiy omillariga bo‘lgan talablari haqida ma`lumotlar keltirilgan hamda har bir turni rasmlari berilgan