Dengiz va okeanlarning ekologik muammosi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada dengiz va okeanlarning ekalogik muommosi ularni sathinining kamayishi , kamayishiga olib keluvchi omillar , shu ekalogik muommolarni bartaraf etish uchun qoʻllanishi kerak boʻlgan tajribalar va ularning hilar haqida maʼlumotlar berilgan.