Qoramol sutini sog‘ishning inavatsiyon texnalogiyalari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Texnologiya oziqlantirish, ko‘paytirish va qulay sharoitlarni ta’minlash bo‘yicha turli xil operatsiyalar, Eng keng tarqalgan konveyer dizayni, Ishlab chiqarish texnologiyasi, Podani saqlash usuliga qarab sut ishlab chiqarish texnologiyalari, Box texnologiyasi, Kombi-box tarkibi, Sanoat texnologiyasi, chorva mollarini parvarish qilishning turli texnologik usullari, chorvachilikda eng keng tarqalgan usul, stressli vaziyatlarni minimallashtirish