Tuproqlarni muhofaza qilish (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada tuproqni muhofaza qilish turlari hosildorlikni oshirish usullari haqida maʼlumotlar keltirilgan. Tuproqni eroziyadan va hosildorlik pasayishining boshqabsabablaridan muhofaza qilishda zonalararo va zonalar bo‘ylab turli-tuman tadbirlari o‘tkaziladi