Shaxsda o‘z-o‘zini boshqarishning psixologik jihatlari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada shaxsda o‘z-o‘zini boshqarishning jahon psixolgiyasida o`rganilishi, o‘z-o‘zini boshqarishning psixologik jihatlari, o‘z o‘zini tartibga solish tuzilmasi to`g`risidagi ma`lumotlar bayon qilingan