Ko‘p o‘zgaruvchili funksiyalarning hususiy hosilalari va differensiallashlar haqida (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada ayrim masalalarning hususiy hosilalari va differensiallarini yechilish usullari keltirilgan