MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI TARBIYALASHDA BADIIY ADABIYOTINING O‘RNI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha tarbiya yoshidagi bolalarni tarbiyalashda, ta’lim va estetik jihatdan tarbiyalashda badiiy adabiyotining o‘rni va ahamiyatini, shuningdek, maktabgacha tarbiya yoshidagi bolalar nutqining o‘sishida bolalar adabiyotining o‘ziga xos xususiyatlar hamda shakllarini tahlil qilishdan iboratdir.