MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI KICHIK GURUH TARBIYALANUVCHILARINI OILADA MILLIY QADRIYATLAR VOSITASIDA AXLOQIY TARBIYALASHNING SHAKL, USUL VA YO‘LLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti kichik guruh tarbiyalanuvchilarini oilada milliy qadriyatlar vositasida axloqiy tarbiyalashning shakl, usul va yo‘llari, shaxsning umumiy madaniyatni shakllantirishga, jismoniy, intellektual, axloqiy, estetik va shaxsiy fazilatlarni rivojlantirishga, ta’lim faoliyati uchun zarur shart-sharoitlarni shakllantirishga e’tibor, bolalarni axloqiy tarbiyalashda oilaviy qadriyat va munosabatlar, tarbiyachi va ota-ona hamkorligi haqida so‘z boradi.