Chiqindilarni qayta ishlash davr talabi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Shavkat Mirziyoyevning 2023-yil 31-maydagi qarori, “nol chiqindi” bo‘yicha tartib va mexanizimlar, “yashil subsidiyalar” , Chiqindilarni kuydirish natijasida olingan issiqlik elektra stansiyalari, chiqindilarni qayta ishlash mexanizimlari, viloyatlarda ekologiyaga qaratilgan chora tadbirlar, global ekologik jarayonlar, chiqindidan tozalash ishlab chiqilgan texnologiyalar, chiqindilarni qayta ishlash texnologiyasi, qayta ishlashdagi moliyaviy va infratuzilmaviy muammolarga keng to‘xtaldik.