ERON VA O'ZBEKISTONNING MADANIY O‘XSHASH VA FARQLI JIHATLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqola Eron hamda O‘zbekіstonnіng madanіy aloqalarіnі muhokama etіsh bіlan bіr qatorda іkkі mamlakatnіng madanіy o‘xshash hamda farqlі jіhatlarіnі yorіtіshga bag`іshlanadі