Badiiy tarjima va bu jarayonda yuzaga keluvchi muammolar (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada tarjima turlari, xususan, badiiy asarlar tarjimasi va bu jarayonda duch kelinishi mumkin bo‘lgan ayrim muammolar haqida so‘z boradi.