Sayyora Samandar ijodiy faoliyati haqida (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada Sayyora Samandarning hayot yo‘li, ijodiy faoliyati hamda she’rlarining badiiyati tahlilga tortilgan