SOYA O`SIMLIGINING KELIB CHIQISHI, BOTANIK BELGILARI VA BIOLOGIK XUSUSIYATLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada soya o`simligining kelib chiqishi, botanik belgilari va biologik xususiyatlari bir qator ma`lumotlar keltirilgan bo`lib, barcha ma'lumotlar ilmiy manbalardan olingan va taxlil qilingan