ASTRAGALUS DASYANTHUS L OʻSIMLIGINING TARKIBI VA XALQ TABOBATIDA QOʻLLANILISHI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Astragalus dasyanthus L-kiyikpanja oʻsimligining morfologik xususiyatlari, kimyoviy tarkibi hamda inson organizmi uchun foydali xususiyatlari haqida ma`lumotlar keltirilgan.