Onkologik kasalliklarning ilmiy manbalarda o‘rganilishi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Hozirgi kunda saratonkasalligi butun dunyo bo‘yicha o‘sib bormoqda. Onkologik kasallik rivojlanishini barvaqt aniqlash, davolashning samarali usullarini qo‘llash, remissiya davrini uzaytirish hamda reabilitatsiya chora tadbirlarini ishlab chiqish va takomillashtirish kasallik bilan kurashishning mazmunini tashkil qiladi. Ushbu maqolada onkologik kasalliklarning ilmiy manbalarda o‘rganilishini aniqlashga qaratilgan