MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA NUTQ LEKSIKASINING RIVOJLANISHI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Bugungi kunga kelib bolaning nutq leksikasini rivojlantirish murakkab jarayon bo‘lib, u so‘z boyligini, grammatika hamda til ko‘nikmalarini egallashni va kengaytirishni o‘z ichiga oladi. Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar nutq leksikasini qanday rivojlantirishi va ular bu yo‘lda erishgan muhim bosqichlari haqidagi so‘z yuritiladi