BOSHLANG’ICH SINFLARDA RUS TILINI O‘RGATISHNING NOANANAVIY METODLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada boshlang'ich maktabda rus tilini o‘qitish metodikasining yangi yo‘nalishlari muhokama qilinadi. Talabalarning rus tili bo‘yicha bilim va ko‘nikmalarini oshirishga qaratilgan turli usullarning xususiyatlari ochib berilgan