AYOL XONANDALIGI IJODIDA “TANOVOR” ASARINING TARIXIY NEGIZLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada musiqa ta’limi orqali yoshlarni milliy qadriyatlar ruhida tarbiyalashda “Tanovor” asarining tarbiyashunoslik nuqtai nazardan tahlili bayon etiladi