Maktabgacha yoshdagi bolalarda ijodkorlikni shakllantirishda ilm-fan va tabiat markazining ahamiyati (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Bolalarda ijodkorlikni shakllantirish uning kelajakdagi hayotida, shaxsiy o‘sishida katta ahamiyatga ega. Ushbu maqolada bolalarda ilm-fan va tabiat markazi asosida ijodkorlikni shakllantirish, badiiy-ijodiy qobiliyatlarni rivojlantirish, shu bilan birgalikda ilm-fan va tabiat markazida faol ishtirokini ta’minlash haqida fikr yuritiladi