“Oliy ta’lim muassasalarida talabalar bilimini neyron tarmoqlar yordamida baholashning afzallik va kamchiliklari ” (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Oliy ta’limda talabalar bilimini baholash o‘quv jarayonining ajralmas jihati bo‘lib, ta’lim strategiyasini yo‘naltiruvchi va ta’lim natijalarini shakllantiruvchi sanaladi . An'anaviy baholash usullari talabalar faoliyatini tushunish uchun asos yaratdi, ammo rivojlanayotgan texnologik yutuqlar ushbu amaliyotni yaxshilash uchun yangi yondashuvlarni taklif qilmoqda