Mandarin poʻstidan haydash usulida efir moyi olish va undan foydalanish (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Bu ilmiy tadqiqot ishi maqolamizda mandarin poʻstidan efir moyi olish va uni foydali xususiyatlari keltirilgan