INSON EKOLOGIYASI VA EKOLOGIK MADANIYAT (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ekologiya befarq bo‘lmagan, yuksak ekologik madaniyatga ega bo‘lgan, insonlar va jamiyatni shakllantirish. Buni ta’lim tizimida va hayotda tadbiq etish