BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA KOGNITIV KOMPETENSIYALARNI SHAKLLANTIRISHDA MANTIQIY MASALALAR YECHISHGA O‘RGATISHNING AHAMIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida kognitiv kompetensiyalarni shakllantirishda mantiqiy masalalar yechishga o‘rgatishning ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek ta’lim sifatini oshirishda mantiqiy masalalardan foydalanib dars o‘tish haqida ma’lumotlar berilgan