Metallorganik birikmalar mavzusini oʻqitishda klaster metodidan foydalanish (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada organik kimyo fanida metallorganik birikmalar mavzusini oʻqitishda “klaster” metodidan foydalanish imkoniyatlari va ahamiyati toʻgʻrisida ma’lumotlar keltirilgan. “Klaster” metodi yordamida oʻqitish oʻquvchilarning ijodiy va mustaqil fikrlash qobilyatini oshirishi ifodalangan.