АНДИЖОННИНГ «ШВЕЙЦАРИЯ»СИ (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ушбу мақолада Андижон иқтисодиёт ва қурилиш институтининг Андижон вилоятидаги Хонобод шахри туризм салохиятини ошириш бўйича олиб бораётган амалий ишлари кўрсатиб берилган.