Xorazm dostonlari va ularning etnomadaniy tavsifi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada Xorazm dostonlarining etnomadaniy xoslanishi va turlari xususidagi fikrlar atroflicha izohlanadi