ICHKI ISHLAR ORGANLARIDA KADRLAR POTENSIALINI OSHIRISHDAGI HUQUQIY ISLOHOTLAR VA ULARNING SAMARADORLIGI. (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Mazkur maqolada ichki ishlar organlari kadrlarining salohiyatini oshirishda huquqiy asoslarning, xususan, Kasbiy madaniyat va xizmat intizomi Kodeksining o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Kodeksning xizmat intizomi, ma’naviy tarbiya va korrupsiyaga qarshi kurashdagi roli tahlil qilingan.