Hotin-qizlarni rahbarlik lavozimlariga tayyorlashda kadrlar siyosati va rotatsiya mexanizmlarining samaradorligini oshirish yo‘llari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Maqolada kadrlar tayinlash va rotatsiyasining tashkiliy-iqtisodiy optimallashtirish usullari yoritilgan. Tashkiliy-iqtisodiy rotatsiya va kadrlar tayyorlashni optimallashtirish ehtiyojlarini tahlil tahlili amalga oshirilgan. Rotatsiyaning turli modellarini ta'riflab berilgan. Kadrlar tayinlash va rotatsiya jarayonlariga sarflanadigan xarajatlar o‘rganib chiqilgan.