IT loyihalarda vaqt va byudjet boshqaruvini takomillashtirish yo‘llari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada IT loyihalarida vaqt va byudjet boshqaruvi muammolari hamda ularni takomillashtirish yo‘llari tahlil qilingan. Maqolada loyiha jarayonida resurslarni samarali taqsimlash, rejalashtirishning zamonaviy usullari, monitoring va nazorat tizimlari, hamda ilg‘or axborot texnologiyalaridan foydalanishning afzalliklari yoritiladi. Shuningdek, xalqaro tajriba va O‘zbekistondagi amaliyot asosida vaqt va byudjetni optimallashtirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.