Otalar bizni hech qachon tashlab ketishmaydi... (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Bugungi maqolamda shuni takidlab o`tmoqchimanki, bizning birinchi ustozimiz, suyangan insonimiz otalarimizning cheksiz bizga bo`lgan mehr-muhabbatlari haqida , bugungi maqolamda aytib o`tmoqchiman.