Zulfiya Qurolboy qizining “Rashk” hikoyasida ayol ruhiyatining badiiy talqini (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada bugungi o‘zbek hikoyanavisligida o‘zining hikoyalari bilan nom qozongan va o‘z hikoyalarida ayol obrazlarini mahorat bilan gavdalantira olgan adibamiz Zulfiya Qurolboy qizining “Rashk” hikoyasidagi ayol obrazlari ruhiyati tahlil qilingan