O‘quvchilarning o‘quv faoliyati samaradorligiga hissiy zo‘riqishning ta’siri muammosi va uning psixokorreksiyasi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
mazkur maqolada o‘smirlik davridagi o‘quvchilarning o‘quv faoliyati samaradorligiga ta’sir qiladigan ijtimoiy-psixologik omillar, xususan hissiy-emotsional zo‘riqish oqibatlari keltirib o‘tilgan. Shuningdek, shaxsda turli hissiy-emotsional zo‘riqish orqali qaror qabul qilish, fikrlash operatsiyalarining o‘zgarishi va xotiraning pasayib ketishi ko‘rsatib berilgan