Fertil atamasi va fertil yoshdagi insonlarning psixologik xususiyatlari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Fertil atamasi va fertil yoshdagi insonlarning psixologik xususiyatlari yoritilgan.