Yоshlar tarbiyasida qadriyatlarning roli (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada qadriyat atamasining tahlili, chet el psixologlarining qadriyat va uning tarkibiy qismlari to‘g‘risidagi fikrlari bayon qilingan.