TRIKOTAJ MATOLARINING TARANGLIGINI NAZORAT QILISH JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISH USULLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada mato tarangligini nazorat qilish chog’ida yo’l qo’yilishi mumkin bo’lgan xatolarni oldini olish uchun suniy intellect bilan takomillashtirish usullari ko’rsatilgan.