Mayer trikotaj mashinasida ishchi organlar joylashuvining takomillashuvi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada Mayer trikotaj mashinasida ishchi organlar takomillashuvi va qo’yilishi mumkin bo’lgan xatolarni oldini olish uchun suniy intellect bilan takomillashtirish usullari ko’rsatilgan.