Бўлстонлиқ туманидаги табиий гўзалликлар: Юқори ва Қуйи Урунғоч кўллари (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Бўлстонлиқ тумани — Ўзбекистоннинг табиий гўзалликлари ва экологик бойликлари билан машҳур ҳудудларидан бири ҳисобланади. Унда жойлашган Юқори ва Қуйи Урунғоч кўллари табиатнинг ноёб неъмати бўлиб, туристлар ва табиат мухлислари учун катта қизиқишга молик.