Jinsiy X xromosomaga birikkan genlar va ularning irsiylanishi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu tezisda jins bilan birikkan holda belgilarning irsiylanishi, x xromosoma birikkan holatdagi irsiylanishi, jinsiy xromosomalar tarqalmagandagi belgilarning irsiylanishi haqida ma’lumotlar keltirilgan.