Ekish me’yorlari va ma’danli o‘g‘itlar bilan oziqlantirish miqdorlarini no‘xat navlarining biologik quruq massa to‘plashiga ta’siri (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Bu maqolada Xorazm viloyatida ekilgan no’xatning “Polvon” va “Zumrad”  navlari  rivojlanishi hamda  biologik quruq massa to‘plashiga ekish me’yorlari va ma’danli o‘g‘itlar miqdorlarining ta’siri o‘rganilgan.