Psixologik xizmatning jamiyatdagi o‘rni va ahamiyati (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqola psixologik xizmatning zamonaviy jamiyatdagi o‘rni va ahamiyatini tahlil qiladi. Psixologik xizmatning ta’lim, sog‘liqni saqlash, ijtimoiy xizmatlar va mehnat sohasidagi ta’siri, shuningdek, uning shaxsiy va jamoaviy farovonlikka qo‘shgan hissasi ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot psixologik yordamning ruhiy salomatlikni mustahkamlash, stressni boshqarish va ijtimoiy muammolarni hal qilishdagi rolini ta’kidlaydi. Maqola O‘zbekiston kontekstida psixologik xizmatning rivojlanish tendensiyalarini va kelajakdagi imkoniyatlarini muhokama qiladi. Tadqiqot natijalari psixologik xizmatlarni kengaytirish va ularning jamiyatdagi ta’sirini oshirish bo‘yicha takliflar bilan yakunlanadi.