Zamonaviy ishlab chiqarishda aniqlik, tezlik va avtomatlashtirishga bo‘lgan ehtiyoj (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
XXI asrda sanoat ishlab chiqarish tizimlari global raqobat sharoitida yuqori samaradorlik, mahsulot sifati va moslashuvchanlikni ta'minlashga intilmoqda. Bu holat o‘z navbatida ishlab chiqarish jarayonlarida aniqlik, tezlik va avtomatlashtirish darajasini oshirishni strategik zaruratga aylantirgan.