Ichki ishlar xodimlari psixologik barqarorligini ta’minlash: kasbiy kompetentlik bilan bog‘liqlik (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Mazkur maqolada ichki ishlar xodimlarining psixologik barqarorligini ta’minlashda kasbiy kompetentlikning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Xodimlarning kasbiy bilim, ko‘nikma, shaxsiy va psixologik tayyorgarligi ularning ruhiy holatiga qanday ta’sir ko‘rsatishi tahlil qilingan. Psixologik barqarorlik va kasbiy kompetentlik o‘rtasidagi o‘zaro bog‘liqlik asosida amaliy tavsiyalar berilgan.