Mustaqil so‘z turkumlaridan yasalgan kishi nomlari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada antroponimlarning yasalishi,  so‘z turkumlaridan yasalgan ismlarning o‘zaro ma’nolari hamda anroponimlarning vazifasida antropoindikatorlar bilan qo‘shilib kеlgan holda  qarindoshlik otlari qo‘llanilishi ochib berilgan.