UNIVERSITETLARDA MA'RUZALAR, SEMINARLAR, AMALIY VA LABORATORIYA MASHG'ULOTLARI. ULARNING PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARGA ASOSLANGAN TASHKILOTLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Pedagogik shakl - bu pedagogik jarayonning barcha tarkibiy qismlarining birligida barqaror, to'liq tashkil etilishi. Shakl mazmunni ifodalash usuli, shuning uchun uning tashuvchisi sifatida qaraladi. Shakl tufayli tarkib ko'rinishga ega bo'ladi va foydalanishga moslashtiriladi.