BIR IGNADONLI TRIKOTAJ TO’QUV MASHINALARIDAN FOYDALANIB, TRIKOTAJ MAHSULOTLAR ASSORTIMENTINI KENGAYTIRISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada bir ignadonli trikotaj to’quv mashinalaridan foydalanib, trikotaj mahsulotlar assortimentini kengaytirish vaularni to’qilish jarayoni tahlil qilingan. Tadqiqot natijalai bo‘yicha yaratilgan yangi turdagi trikotaj to‘qimasi va uni ishlab chiqarish texnologiyasi keltirilgan.