Elektron tijoratni rivojlanish tendensiyalari va istiqbollari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Mazkur maqolada elektron tijoratning jahon va O‘zbekiston miqyosida bugungi holati, rivojlanish yo‘nalishlari hamda istiqbollari tahlil qilinadi. Unda zamonaviy texnologiyalar, sun’iy intellekt, mobil savdo, AR/VR texnologiyalari, ekologik barqarorlik va xalqaro elektron savdoning roli keng yoritilgan. Shuningdek, maqolada elektron tijoratning kelgusidagi muhim tendensiyalari ilmiy manbalar asosida asoslab berilgan.