QO‘QON XONLIGI DAVRIDAGI XALQ SAN'ATINING MADANIY AHAMIYATI VA MUZEYLASHTIRISH MASALALARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada Qo‘qon xonlıgı davridagi  xalq  san'atıning  madanıy  meros sifatida  ahamıyatı va uni muzeylashtırısh masalalari haqida fikr yuritilgan.Shuningdek, muzeylashtirish jarayonida mahalliy va xalqaro hamklorlikni  oʻrni tahlil qilingan.