OZIQ-OVQAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHNI IJTIMOIY-IQTISODIY ASOSLASH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada: Butun dunyoda oziq – ovqat muammosi va O‘zbekis-ton xalqi o‘zini o‘zi oziq – ovqat bilan ta’minlashi va boshqa davlatlarga eksport qilishi uchun barcha sharoitlar yaratilgan. Maqolaning asl mohiyati shundan iboratki, tashlan-diq yerlardan qancha unumni foydalanish va u yerlardan foyda olish oziq – ovqat bilan ta’minlash kerakligi aytib o‘tilgan.