Depressiya: sabablari, klinik belgilari va davolash usullari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada depressiyaning sabablari, rivojlanish omillari va inson hayotiga ta’siri tahlil qilingan. Depressiyaning asosiy klinik belgilari, tashxis qo‘yish usullari va zamonaviy davolash usullari haqida ma’lumot berilgan. Shuningdek, psixoterapiya va farmakologik yondashuvlar samaradorligi muhokama qilinib, kasallikning oldini olish bo‘yicha tavsiyalar taqdim etilgan.