FUQAROLIK HUQUQINING OBYEKTI SIFATIDA DORI VOSITALARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Muallif mazkur maqolada fuqarolik huquqining obyekti sifatida dori vositalarini nazariy va amaliy jixatdan taxlil etgan. Shuningdek, dori vositalarini fuqarolik xuquqi va intelektual mulk xuquqining obyekti sifatida o‘ziga xos muammolarini xar tomonlama o‘rgangan holda  ilmiy asoslangan nazariy xulosalar ishlab chiqish, aholini sog‘lig‘ini saqlash sohasidagi davlat siyosatini mustahkamlash bo‘yicha o‘zining taklif va tavsiyalarini ilgari surgan.